Cafés in Kiev met lekker eten en heerlijke koffie

Sint-Petersburg is misschien een jonge stad en Moskou is misschien een oude stad, maar Kiev is een eeuwige stad. Om deze reden wordt een stedentrip naar Kievdan ook steeds populairder.

Bovendien is het één van de grootste steden in Europa. De stad is altijd bruisend van energie. Kiev is de thuisbasis van een rijk cultureel erfgoed en toch is het modern in alle opzichten. In de stad kan je mensen van meer dan 130 nationaliteiten terugvinden. Een populaire toeristenbestemming, Kiev is altijd vol met toeristen van over de hele wereld. En dit verklaart het grote aantal cafés, pubs en restaurants die in de stad te vinden zijn.

Koffie drinken is populair in Kiev

Dit grote aantal cafés in Kiev is een geschenk van de westerse invloed op de inwoners van Kiev die dol zijn op koffie. Koffie is de laatste jaren erg populair geworden bij de lokale bevolking en het resultaat is te zien in een verscheidenheid aan cafés in de stad. Koffie wordt beschouwd als een high class en is erg trendy in Kiev. Het is alledaags geworden om je vrienden uit te nodigen in een café, om er een ??kop koffie te drinken. Zelfs zakelijke bijeenkomsten worden gehouden in een aantal van de cafés. Wat de kwaliteit betreft, zijn er de eenvoudige soorten cafés die budgetcafés zijn, maar er zijn ook enkele dure en stijlvolle kroegen in Kiev die zijn ingericht in westerse stijl en smaak.

Het lijdt geen twijfel dat de koffiemanie de inwoners van Kiev heeft ingehaald en dat er cafés in Kiev zijn voor elke smaak en elk budget. Het City Center is een plaats in Kievmet een overvloed aan cafés. Toeristen kunnen er rekenen op een goede kop koffie tegen een redelijke prijs. Bij sommige cafés moet je echter lang wachten op je bestelling, wat soms behoorlijk irritant is. Er zijn verschillende cafés beschikbaar die eigenlijk koffiehuizen zijn. Ze zijn geschikt voor de gewone mensen. Ook zoeken de studenten deze koffiehuizen gemakkelijk op, en natuurlijk ook mensen die een zoetekauw zijn en op zoek zijn naar een excuus om een ??kop koffie te drinken.

De keten Coffee House

Er is een keten van coffeeshops in Kiev, dat de naam Coffee House draagt. Deze keten heeft meer dan 20 verkooppunten in de hele stad. Het heeft zijn hoofdkantoor in Moskou en het biedt een geweldige keuze aan de klanten, aangezien het meer dan 40 soorten Italiaanse koffies biedt. Van alle cafés in Kiev heeft deze keten van Coffee House waarschijnlijk meer klanten dan alle anderen samen, omdat de prijzen er redelijk zijn en de koffie er zeer lekker is.

L’Kafa Cafe

Het café genaamd L’Kafa Cafe, is een koffiebar en theehuis met vier winkels in de stad. Er wordt speciale rode en witte koffie geserveerd, met een van mengsel van espresso, rum, tequilamelk, room en een kers op de top. Dit is een koffie die je nergens anders ter wereld kunt verwachten. Een andere delicatesse op het gebied van koffie is de Turkse koffie die er wordt gebrouwen op heet zand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *